0413 213 402

Over Bouwe

De eerste 25 jaar deed Jan het werk in zijn eentje, hij begon het bedrijf in 1989. Vloeren leggen, gordijnen hangen die door zijn vrouw Petra werden gemaakt. Nadat zoon Nick mee in het bedrijf stapte, groeide Bouwe Vloer- en Raamdecor uit tot een stylist én woninginrichter. Met dagelijks zo’n twaalf man aan het werk. En de groei is er nog lang niet uit. Mede door de groei van ons assortiment en het aanbod, werd het tijd voor een omvattende naam. Bouwe interieurs.

Je ontdekt het bij Bouwe

Alles kan als het gaat om de inrichting en sfeer van je woning of kantoor. In stijl, vorm, kleur en combinaties daarvan. Wij helpen je keuzes te maken. Dat doen we vanuit onze inspirerende showroom in Keldonk.
Dat doen we persoonlijk. Met alle tijd voor jou. Met veel voorbeelden en stalen. Dat doen we op maat. Altijd. En dat doen we met een fijn team van eigen stylisten en stoffeerders.

Team

Met dit team ‘Bouwe’ we aan de toekomst.

Jan

Directeur

Nick

Directeur

Naomi

HR en financieel administratrice

Yvonne

Interieurstyliste en receptioniste

Sanne

Interieurstyliste

Hans

Stoffeerder

Ton

Stoffeerder
Onze waarden

Wat je van ons kunt verwachten.

Professioneel

We communiceren graag. Nemen je met heel veel liefde mee in onze wereld, maar zijn ook geïnteresseerd in die van jou. Want als er een klik is, komt dat het werk, de sfeer en kwaliteit alleen maar ten goede.

Vakbekwaam

We kunnen een complete woning stylen en inrichten, in elke gewenste sfeer en alles met eigen mensen. Ook ons assortiment is veelzijdig: van stoer tot chic en van hip tot klassiek.

Betrokken

Jouw woning voelt als de onze. We trekken alle registers open om jou het interieur of het product te leveren dat honderd procent bij jou past, in kwaliteit, sfeer en prijs.

Service

Onze showroom zit in Keldonk, tegen de N279 aan, maar we willen ook daarbuiten altijd dichtbij zijn. We komen bij jou thuis als dat nodig is voor advies, zijn makkelijk bereikbaar en blijven dat ook.

Kwaliteit

We (startten) zijn gestart in 1989. Meer dan dertig jaar later is er veel veranderd, maar is veel ook hetzelfde gebleven, waaronder de liefde voor materialen, de liefde voor het vak en de wil om, zonder uitzondering, altijd vakwerk af te leveren.

Referenties

In de driehoek Eindhoven – Den Bosch – Nijmegen hebben we al veel prachtige woningen ingericht. Een greep daaruit:

Bekijk alle referenties
Bezoek onze showroom

Of je nu enkel nieuwe raamdecoratie zoekt of een compleet nieuw interieur. Wij nemen graag alle tijd voor je. Dus wil je zeker weten dat we met je mee kunnen kijken, plan dan een afspraak.

Ja, ik wil een afspraak maken