0413 213 402

Werkwijze

We maken wat we ontwerpen. Het is dé kracht van Bouwe: we zijn creatief en praktisch tegelijk. We plaatsen, leggen, hangen, stofferen en monteren wat we ontwerpen. En alles met eigen vakmensen.

Step 1

Kleuradvies

Het combineren van kleuren zorgt voor een levendig interieur. Kleuren zorgen voor sfeer en in combinatie met behang krijgt elke ruimte in huis een speciale touch.

Stap 2

Stylisten

Ben je op zoek naar een interieurstyliste die je voorziet van een gewaagd interieuradvies? Met een frisse blik kijken we met je mee naar de woning. We kijken samen naar de mogelijkheden zoals kleur, stoffen en materialen.

Stap 3

2D/3D ontwerpen

Wat de interieur uitdaging ook is, samen maken we van jouw huis een sfeervol thuis. Met een 2D of 3D tekening creëren we een duidelijk beeld van de ruimte en kun je alvast de sfeer proeven van je nieuwe interieur.

Stap 4

Advies aan huis

Jouw wensen vertalen naar een warm en sfeervol interieur. We bespreken samen hoe alle elementen in de woning samen kunnen komen. Zo komen we uiteindelijk tot een concreet plan, een aanpak dat werkt voor jouw thuis.

Stap 5

Totaal plan

De bouwtekening is zojuist goedgekeurd of krijgt je bestaande woning een upgrade? Tijdens het ontwerpen nemen we de tijd om de creativiteit naar boven te laten komen. Samen bespreken we de woonwensen en kijken we naar de mogelijkheden. Alles onder één dak voor jouw interieur.

Bezoek onze showroom

Of je nu enkel nieuwe raamdecoratie zoekt of een compleet nieuw interieur. Wij nemen graag alle tijd voor je. Dus wil je zeker weten dat we met je mee kunnen kijken, plan dan een afspraak.

Ja, ik wil een afspraak maken